Tattoo-art

Waarom zou je alleen kunst maken op een schilderdoek of muur? Dat is precies wat ik dacht en tevens de reden waarom ik begonnen ben met tattoo-art. Na een gedegen tattoo-opleiding gevolgd te hebben in Amsterdam, heb ik sinds 2013 een tattoo-studio in het ondergrondse gedeelte van het Decozzi-atelier. Met het GGD-certificaat en alleen de beste materialen en producten op zak, creëer ik met veel plezier tattoo-art met- en voor jou. 

Voordat een tatoeage gezet wordt, vind er eerst een uitgebreid gesprek plaats over het onderwerp, ontwerp en eventueel het verhaal erachter om samen tot een een prachtcreatie te komen waar zowel jij als ik achter staan.

Lees minder

Tattoo-art studio

De tattoo-art studio heeft niet voor de niets het woord ´art´  in zich. Ondanks dat je van het atelier een tattoo-studio inloopt, blijf je omringd in dezelfde sferen van het atelier doordat een greep uit de kunstcollectie in de studio geplaatst is. Bewonder je ondertussen toch liever de volledige kunstcollectie die in het atelier staat? Geen probleem. Neem een kijkje door de glasplaat in het plafond!

Afspraak maken

Wil jij samen kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met Decozzi.